Een vraag of contact opnemen?       

Staat je vraag niet tussen de FAQ? Scroll even naar beneden om contact op te nemen via het formulier. Wij helpen je graag verder.        

Cyrstallized brillen zijn voorzien van speciale lenzen die 100% van het schadelijk licht blokkeren. Hieronder valt een deel van het lichtspectrum dat wordt uitgestraald door beeldschermen van digitale apparaten. Hiernaast wordt ook schadelijk UV400 licht geblokkeerd. Ons motto is dat voorkomen beter is dan genezen!

Momenteel bieden wij nog geen lenzen op sterkte aan. We zijn ondertussen wel in gesprek met verschillende opticiens om deze optie aan te kunnen bieden.

Ja Crystallized brillen werken ook 's nachts! Door je Crystallized bril 's avonds en 's nachts te dragen voorkom je dat je biologische slaapritme wordt verstoord door het blauwe licht! Voor optimaal effect gebruik kan je de bril de gehele dag door gebruiken.

Je can je Crystallized bril schoonmaken door het meegeleverde doekje. Zo weet je zeker dat je de lens niet beschadigd. Als je de lenzen nog grondiger wilt reinigen kan je ook een bril schoonmaakspray gebruiken of vochtige brillendoekjes.

Ja al onze modellen kunnen door zowel mannen als vrouwen worden gedragen. Onze designers hebben hier rekening meegehouden tijdens het ontwerpen van de brillen.

Momenteel verzenden we alleen nog naar adressen binnen Nederland. Bij voldoende vraag zullen we ook levering buiten Nederland aan gaan bieden.

De brillen worden verzonden via post met een gecertificeerde courier. Wij zorgen ervoor dat de bril goed ingepakt en beschermd is tijdens de verzending. Is jouw bril toch beschadigd tijdens de verzending? Dan sturen wij gratis een nieuwe bril op!

Maak je geen zorgen over de verzendkosten! Crystallized biedt gratis verzending aan.

Alle bestellingen worden dezelfde dat nog op de post gedaan. De verzendtijd bedraagt gemiddeld dus ongeveer 1 of 2 werkdagen.

Als je je Crystallized bril wilt retourneren dan kan dat binnen 14 dagen na ontvangst. De retourkosten betaal je zelf. Wij zorgen dat binnen 14 dagen het geld terug op je rekening wordt gestort. Stuur een mailtje naar info@cyrstallized-glasses.com om te retourinstructies per mail te ontvangen.

Omdat wij geloven in de kwaliteit van onze producten biedt Crystallized twee jaar garantie op haar brillen. Gaat jouw bril dus binnen 2 jaar na aankoop kapot? Dan sturen wij gratis een nieuwe op. Stuur een mail naar info@crystallized-glasses.com met de aankoopbevestiging bijgevoegd.

Crystallized is een merk geregistreerd onder Dutchwebs B.V. KVK: 60654996. Alle operationele activeiten worden uitgevoerd in Nederland.

Stuur een bericht naar Crystallized

Heb je een vraag of onze brillen, het merk of wil je graag meer te weten komen over wie wij zijn een waar Crystallized voor staat? Helemaal goed! Stuur ons een berichtje via het formulier, of mail naar info@crystallized-glasses.com. Wij proberen binnen één dag te reageren.

Laden
 
We hebben je bericht ontvangen!